Mutari Adjud

Dispecerat NON STOP: 0724 500 100

MUTARI MOBILA ADJUD

Efectuam operatiuni de mutari mobila sau orice tip de mobilier, relocari locuinte case, vile, companii, mutari birouri, sedii firme, arhive, seifuri, bancomate, echipamente it si electronice de mari dimensiuni precum copiatoare, plotere, sau  xerox-uri , atat in ADJUD, cat si in orice localitate din Moldova, si la nivel national.

Firma noastra ofera servicii complete de mutari sau relocari pentru persoane fizice si juridice, in interiorul orasului  Adjud, sau in orice localitate aflata in zona Moldovei, sau pe teritoriul Romaniei fiind una dintre cele mai importante firme de mutari . La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii optime mobila dumneavoastra. De asemenea, firma de mutari si relocari asigura cu pana la 50.000 de euro fiecare transport de mobila.

De asemenea, este bine de retinut ca anumite relocari se pot efectua pe parcursul mai multor zile, in cazul in care aveti de mutat mobila dintr-o casa mai mare, care nu se poate incarca intr-un singur transport. Pentru astfel de transporturi este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea relocarii. Aveti mobila veche, valoroasa, care necesita o atentie speciala? Manipulantii nostri inteleg acest lucru si trateaza fiecare obiect cu foarte mare atentie, pentru ca punem pe primul loc increderea si satisfactia clientilor. Daca aveti de efectuat o mutare  va sarim in ajutor cu autoutilitare de ultima generatie, dotate dupa cele mai inalte standarde, soferi cu experienta si personal instruit temeinic in manipularea oricarui tip de bunuri, fie ele fragile sau rezistente, voluminoase sau usoare, masive sau dure.